Onze activiteiten?

PROcleaning biedt een waaier van mogelijkheden binnen de professionele schoonmaak. Zo kunt u ondermeer voor volgende zaken bij ons terecht:

Reiniging van uw onderneming, zaak of winkel. Dagelijks en/of periodiek onderhoud van kantoren en burelen

Je krijgt wat je ziet….

Ondernemers zijn zich er steeds meer van bewust dat een propere en verzorgde werkruimte of pand een heel belangrijk onderdeel is van hoe zij met hun bedrijf of organisatie naar buiten komen. Representatie is hier dan ook van enorm belang.  

Een proper en verzorgd kantoor – en/of bedrijfsgebouw maakt zowel op de omgeving als bij relaties een goede indruk, maar zorgt ook voor werktevredenheid bij uw werknemers en medewerkers als zij in een verzorgde werkomgeving aan de slag kunnen.

Dagelijks en periodiek onderhoud van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen

Bent u als syndicus op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en goede oplossing voor de schoonmaak van gebouwen in uw beheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan in voor de schoonmaak en het onderhoud van de gemeenschappelijke delen zoals de inkomhal, de trappenhal, de liften, de binnenkoer, de garages, … En dit alles volgens uw eisen, verwachtingen en richtlijnen.

Grondige schoonmaak na verbouwing of nieuwbouw

Bent u een bouwonderneming, een projectontwikkelaar of een particulier gezin? Hebt u net een verbouwing of een nieuwbouwproject achter de rug?  Wij hoeven het u niet te vertellen dat dit alles zijn sporen nalaat! 

Ontbreekt u de tijd/de zin om het stof en het vuil na deze werken te laten verdwijnen. Beschikt u niet over de juiste middelen en producten om zichtbaar vuil te verwijderen, dan zijn wij de gepaste oplossing voor u! PROcleaning helpt u hier met een propere en verzorgde aflevering van uw nieuwbouwprojecten of verbouwingswerken.

Schoonmaken van woningen en appartementen bij seizoensverhuring

Verhuurt u een vakantiewoning, een appartement of een tweede verblijf? Wilt u het proper en net hebben als de volgende huurders uw eigendom betreden om hun vakantie naar hun zin door te brengen? Wenst u op het einde van de verhuring een grondige schoonmaak van uw vakantie-  eigendom zodoende deze opnieuw perfect klaar staat voor een volgende vakantieperiode? PROcleaning staat u hierin bij. PROcleaning neemt deze taak op zich zodoende u een tevreden huurder hebt en u deze het volgende jaar opnieuw mag verwelkomen. Zo hebt en bent u een tevreden klant. En uw tevredenheid is onze troef en onze zorg!

Schoonmaak van privéwoningen, particuliere woningen

Is uw eigen woning aan een grondige schoonmaakbeurt toe? Is er een sterfgeval binnen uw familie en wenst u de woning proper en net te krijgen? Bij ons kan u voor bijna alle schoonmaakopdrachten terecht. Contacteer ons en wij kijken hoe wij u verder kunnen helpen …